Vi började spola avlopp 2006 i liten skala i Ljungby. Vår ambition är inte bli störst utan serva de kunder vi har.

Our History

Ibland när man spolar avlopp uppkommer problem och man måste filma för att se vad det är för fel. Det kan även vara bra att filma när man får återkommande fel. När man hittat ett fel märker man ut det så felet kan åtgärdas så snabbt som möjligt och till så låg kostnad som möjligt för er.

Detta är ett köksavlopp. Huset är från sent 70-tal och det är totalt stopp i liggande köksstam. Felet husägarn har gjort här är att spola ner fett blandat med diskmaskinspulver. Diskmaskinen har ett program där diskmaskinspulvret inte löses upp utan spolas ut i avloppet. Fettet och diskmaskinspulvret bildar stenar som ser ut som gips. Dessa fastnar lätt i skarvar eller om röret ligger för plant. Med åren byggs de på och till slut blir det totalt stopp

 

  • Startade vi i Lidhult i liten skala. Vi hade då ett spolsläp och en kund i Ljungby

  • Ena sonen började hjälpa till mera och hjälpte kunderna i norra Skåne. Sedan hjälpte han till på större jobb i och runt Ljungby.

  • Sonen slutade och började odla blommor på heltid och blev svårare att få hjälp av. Kusinen började hjälpa till istället. Norra Skåne överlåter vi till andra spolfirmor nu.

IS Spolservice

100%
Glada kunder
100%
Kommer när vi lovar